Contact en route – Apotheek Julianadorp – Julianadorp

Apotheek Julianadorp

Apotheek Julianadorp

Langevliet 60a 1788 BG Julianadorp Tel:0223-690492 Fax:0223-691448

Metformine

Op metformine 500 en 1000mg tabletten van de fabrikant Teva (Pharmachemie) is een terugroepactie gestart. Er is een verhoogde concentratie NDMA in aangetroffen, dat mogelijk kankerverwekkend is. Dit betreft tabletten die al langer geleden zijn uitgeleverd en de kans dat ze nog bij patiënten thuis aanwezig zijn is klein. Wij hebben echter alle patiënten die mogelijk vervuilde tabletten hebben ontvangen een brief gestuurd met de vraag het batchnummer te controleren. Niet alle metforminegebruikers ontvangen dus een brief.
Wij leveren op dit moment metformine in potjes, omdat de strips niet leverbaar zijn. Alle tabletten in de potjes zijn “schoon”.

CORONA

Onze apotheek is genoodzaakt een aantal maatregelen te nemen om besmetting met het Cornonavirus te voorkomen.

Kom NIET naar de apotheek als u een van deze symptomen hebt:
– hoesten
– (neus)verkoudheid
– koorts
Neem in dat geval liever telefonisch contact met ons op.
We geven u dan telefonisch advies en lichten toe hoe we u zo snel mogelijk van uw medicijnen kunnen voorzien.

Als u alleen vragen heeft, kom niet naar de apotheek maar bel (tel: 0223-690492)
Houd in de apotheek afstand tot de apotheekmedewerkers en andere klanten. We vragen u zoveel mogelijk een mondkapje te dragen. Om te voorkomen dat mensen te dicht bij elkaar staan, verzoeken we als er meer dan 4 klanten in de apotheek zijn, buiten de wachten.
Betaal zoveel mogelijk per PIN (Contactloos)
Indien u niet naar de apotheek kunt komen, kunnen medicijnen bij u thuis worden bezorgd. Het bezorgen doen we zoveel mogelijk bij u in de brievenbus. Indien dat niet mogelijk is, houdt de bezorger afstand om besmettingsgevaar te verminderen.

U kunt ook gebruik maken van onze 24/7 uitgifte-automaat. U kunt hier uw klaargemaakte recepten afhalen wanneer het u uitkomt, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. De automaat vindt u aan de buitenzijde van de apotheek.