Inschrijven of wijzigingen doorgeven – Apotheek Julianadorp – Julianadorp

Apotheek Julianadorp

Apotheek Julianadorp

Langevliet 60a 1788 BG Julianadorp Tel:0223-690492

apotheekjulianadorp@ezorg.nl

Vakantiegangers

Bent u uw medicatie vergeten dan kan u bij ons terecht met een recept van u eigen huisarts. Wij vragen u om bij uw eigen apotheek te vragen om het Landelijk Schakelpunt (LSP) open te zetten, zodat wij uw huidige medicatiegebruik kunnen opvragen. Op deze manier kunnen wij goed zien of de medicatie en dosering klopt. Uw eigen apotheek ontvangt dan automatisch een bericht van de afgeleverde medicijnen. Voor spoedmedicatie zoals kuurtjes en pijnstillers kunt u voor een recept bij een van de huisartsen in Julianadorp terecht. Ook dan willen we graag dat het LSP open staat.

 

Online uw  medicatie bestellen

U kunt uw medicatie bij ons ook online bestellen. Dit kan in de patiëntomgeving.  Via de button inloggen (rechtsboven aan de pagina) komt u in de patiëntomgeving  Of ga naar  https://apotheekjulianadorp.uwzorgonline.nl

Voor klanten die al een account hebben: Let op de patiëntomgeving heeft een andere domeinnaam (https://apotheekjulianadorp.uwzorgonline.nl) en is anders vormgegeven.


Corona

Onze apotheek is genoodzaakt een aantal maatregelen te nemen om besmetting met het Cornonavirus te voorkomen.

Kom NIET naar de apotheek als u een van deze symptomen hebt:
– hoesten
– (neus)verkoudheid
– koorts
Neem in dat geval liever telefonisch contact met ons op.
We geven u dan telefonisch advies en lichten toe hoe we u zo snel mogelijk van uw medicijnen kunnen voorzien.

Als u alleen vragen heeft, kom niet naar de apotheek maar bel (tel: 0223-690492)
Betaal zoveel mogelijk per PIN (Contactloos)
Indien u niet naar de apotheek kunt komen, kunnen medicijnen bij u thuis worden bezorgd. Het bezorgen doen we zoveel mogelijk bij u in de brievenbus. Indien dat niet mogelijk is, houdt de bezorger afstand om besmettingsgevaar te verminderen.

U kunt ook gebruik maken van onze 24/7 uitgifte-automaat. U kunt hier uw klaargemaakte recepten afhalen wanneer het u uitkomt, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. De automaat vindt u aan de buitenzijde van de apotheek.


De openingstijden van de politheek in het Noordwestziekenhuis locatie Den Helder veranderen

Met ingang van 1 december 2021 zal de politheek in het Noordwestziekenhuis locatie Den Helder om 23:00 uur sluiten in plaats van 0:00 uur. U kunt vanaf 23:00 uur terecht bij de Regionale spoedapotheek  in Alkmaar, Hertog Aalbrechtweg 5a in Alkmaar. Telefoonnummer 072-567 3000.


Videobellen

Vanaf 1 januari 2021 is het mogelijk om tijdens werkdagen een videoconsult aan te vragen. Dit is in plaats van een gesprek in de spreekkamer. Videobellen gaat via uw smartphone en is dus coronaproof. Het kan van belang zijn voor vragen waarbij persoonlijk contact belangrijk is, bijvoorbeeld bij het geven van inhalatie-instructie. Wilt u een videoconsult? Bel ons op 0223-690492.

Inschrijven of wijzigingen doorgeven

Wilt u zich inschrijven als nieuwe patiënt? 

Stuur een email naar apotheekjulianadorp@ezorg.nl met daarin uw naam en adresgegevens. Wij zorgen ervoor dat u binnen enkele dagen een welkomstenvelop krijgt toegestuurd. In de welkomstenvelop zit een inschrijfformulier. Vul het inschrijfformulier volledig in, onderteken het en stuur het terug naar de apotheek of lever het in aan de balie. Wij schrijven u daarna in als nieuwe patiënt. Als u voor de eerste keer in de apotheek komt, vragen wij om een legitimatiebewijs (rijbewijs, paspoort of identiteitskaart). Houdt u er rekening mee dat ook kinderen zich moeten kunnen legitimeren. Mocht uw kind niet beschikken over een legitimatiebewijs dan zullen wij om het legitimatiebewijs van de ouders vragen.

 

Wilt u een wijziging doorgeven?

Stuur een email naar apotheekjulianadorp@ezorg.nl en vermeld uw naam, adres, geboortedatum en dat wat u wil wijzigen. Wij zullen uw wijziging zo spoedig mogelijk verwerken.