Formulier aanvragen herhaalservice – Apotheek Julianadorp – Julianadorp

Apotheek Julianadorp

Apotheek Julianadorp

Langevliet 60a 1788 BG Julianadorp Tel:0223-690492

apotheekjulianadorp@ezorg.nl

Vitamine D niet meer vergoed vanaf 1 januari 2023

Vitamine D en vitamine D met calcium wordt vanaf 1 januari 2023 niet meer vergoed door de zorgverzekeraar. Dit is een besluit van de overheid. U kunt uw vitamine D of vitamine D met calcium gewoon bij de apotheek blijven afhalen, alleen moet u de kosten dan zelf betalen. Wij kunnen dan voor u de medicatiebewaking blijven uitvoeren.

 

Medicijn van ander merk

In 2023 zullen veel geneesmiddelen van een ander merk worden verstrekt. Dit heeft te maken met het voorkeursbeleid van uw zorgverzekeraar en door de wereldwijde tekorten aan geneesmiddelen.

U kunt meestal zonder problemen wisselen naar een ander merk medicijn.
Bij sommige medicijnen en in sommige gevallen kan wisselen naar een ander merk medicijn wel problemen geven. Daarom zijn over wisselen van medicijnen afspraken gemaakt tussen apothekers, artsen, zorgverzekeraars
en patiëntenverenigingen. Uw apotheker controleert altijd eerst of een ander merk medicijn veilig is voor u. En begeleidt u hierbij. Heeft u vragen over uw nieuwe merk medicijn?
Stel ze aan uw apotheker.

Bekijk meer informatie op apotheek.nl/wisselen

 

Online uw  medicatie bestellen

U kunt uw medicatie bij ons ook online bestellen. Dit kan in de patiëntomgeving.  Via de button inloggen (rechtsboven aan de pagina) komt u in de patiëntomgeving  Of ga naar  https://apotheekjulianadorp.uwzorgonline.nl

Voor klanten die al een account hebben: Let op de patiëntomgeving heeft een andere domeinnaam (https://apotheekjulianadorp.uwzorgonline.nl) en is anders vormgegeven.

 

Corona

Onze apotheek is genoodzaakt een aantal maatregelen te nemen om besmetting met het Cornonavirus te voorkomen.

Kom NIET naar de apotheek als u een van deze symptomen hebt:
– hoesten
– (neus)verkoudheid
– koorts
Neem in dat geval liever telefonisch contact met ons op.
We geven u dan telefonisch advies en lichten toe hoe we u zo snel mogelijk van uw medicijnen kunnen voorzien.

Als u alleen vragen heeft, kom niet naar de apotheek maar bel (tel: 0223-690492)
Betaal zoveel mogelijk per PIN (Contactloos)
Indien u niet naar de apotheek kunt komen, kunnen medicijnen bij u thuis worden bezorgd. Het bezorgen doen we zoveel mogelijk bij u in de brievenbus. Indien dat niet mogelijk is, houdt de bezorger afstand om besmettingsgevaar te verminderen.

U kunt ook gebruik maken van onze 24/7 uitgifte-automaat. U kunt hier uw klaargemaakte recepten afhalen wanneer het u uitkomt, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. De automaat vindt u aan de buitenzijde van de apotheek.

 

Openingstijden van de politheek in het Noordwestziekenhuis locatie Den Helder 

De politheek in het Noordwestziekenhuis locatie Den Helder sluit om 23:00 uur . U kunt vanaf 23:00 uur terecht bij de Regionale spoedapotheek  in Alkmaar, Hertog Aalbrechtweg 5a in Alkmaar. Telefoonnummer 072-567 3000.

 

Videobellen

Vanaf 1 januari 2021 is het mogelijk om tijdens werkdagen een videoconsult aan te vragen. Dit is in plaats van een gesprek in de spreekkamer. Videobellen gaat via uw smartphone en is dus coronaproof. Het kan van belang zijn voor vragen waarbij persoonlijk contact belangrijk is, bijvoorbeeld bij het geven van inhalatie-instructie. Wilt u een videoconsult? Bel ons op 0223-690492.

Formulier aanvragen herhaalservice

Print onderstaand formulier uit en vul het volledig in. U kunt het formulier in de brievenbus van Apotheek Julianadorp doen, wij verwerken het zo spoedig mogelijk, maar het kan enige tijd in beslag nemen.

 

Aanmeldformulier Herhaalservice

Naam  
Geboortedatum  
E-mail  
Telefoonnummer   Mobiele nummer  
Ik geef toestemming aan de apotheek om mijn laboratoriumwaarden te raadplegen ten behoeve van een goede medicatiebewaking.

š JA

š NEE

Ik wil graag gebruik maken van de medicijnkluis zodat ik 24/7 mijn medicatie kan halen via een code (realisatie medio 2020)

š JA

š NEE

 

 

Hierbij geef ik (zie bovenstaande gegevens) te kennen, gebruik te willen maken van de herhaalservice van Apotheek Julianadorp.

 

De apotheek zal bij mijn huisarts: ………………………………………………….., de herhaalrecepten aanvragen die nodig zijn voor levering van mijn herhaalmedicatie.

 

Ik zal wijzigingen in mijn medicijngebruik zo spoedig mogelijk doorgeven aan de apotheek zodat deze op de hoogte is van mijn actuele medicijngebruik. Ook zal ik de apotheek op de hoogte brengen van medicatie die ik in een andere apotheek of bij een drogist ophaal.

Op elk gewenst moment kan ik mijn deelname aan de Herhaalservice beëindigen.

 

Datum en plaats:

 

Handtekening:

 

Zou u uw voorraad willen tellen zodat we uw medicatie kunnen gelijktrekken.

De teldatum is:……………………………………………………

De voorraad van dagelijkse medicatie kunt u op de achterkant vermelden.

Als u een innameschema heeft ontvangen kunt u bij bijzonderheden het aantal stuks noteren en het gebruik controleren. Geef op het schema aan als het gebruik niet klopt.

 

Het ingevulde formulier kunt u inleveren in de apotheek of in de brievenbus van de apotheek doen.

 

Het neemt enige tijd in beslag om de aanvraag te verwerken. Wij nemen met u contact op wanneer de eerste levering is. Mocht u voor de eerste levering medicatie nodig hebben, dan graag zelf nog een recept regelen bij uw huisarts.

 

Geneesmiddel                                                           gebruik                       aantal stuks in huis

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8