Formulier aanvragen herhaalservice – Apotheek Julianadorp – Julianadorp

Apotheek Julianadorp

Apotheek Julianadorp

Langevliet 60a 1788 BG Julianadorp Tel:0223-690492

apotheekjulianadorp@ezorg.nl

Met Hemelvaart (donderdag 9 mei) en Pinksteren (19 en 20 mei) is Apotheek Julianadorp gesloten.

Voor spoed gevallen kunt u terecht van 8:00 tot 22:00 uur bij de politheek in het NoordWest Ziekenhuis. locatie Den Helder. Het adres is Huisduinerweg 3 in Den Helder, telefoonnummer 0223-696317. Tussen 22:00 en 8:00 ('s nachts) kunt u voor spoedmedicatie terecht bij de Regionale Spoedapotheek in Alkmaar, Hertog Aalbrechtweg 3a, telefoonnummer 072-5673000.

 

 

Online uw  medicatie bestellen

U kunt uw medicatie bij ons ook online bestellen. Dit kan via onze website www.apotheekjulianadorp.nl

In de taakbalk kiest u voor "Aanvragen medicijnen". In het getoonde uitklapmenu kiest u dan voor "Aanvraag medicatie via herhaalnummer op het etiket".

U kunt ook een app installeren op uw mobiele telefoon. de Recappt. De apotheekcode die u moet invoeren is 502913.

 

Inleveren oude medicatie

Medicijnen over? Laat het milieu niet in de steek en lever ze in bij je apotheek!

Wij zorgen ervoor dat de oude medicatie op de juiste manier wordt vernietigd. Spoel oude medicijnen nooit door de gootsteen of het toilet. Medicijnen die in het oppervlaktewater terecht komen, zijn schadelijk voor de natuur, maar ook de waterzuivering voor goed drinkwater wordt zo steeds moeilijker.

Omdat het vernietigen van oude medicatie erg duur is, vragen wij u om alle medicatie zonder bijsluiters en doosjes in te leveren. Lever dus alleen de strips of tablettenflacons in.

 

Medicijn van ander merk

In 2024 zullen veel geneesmiddelen van een ander merk worden verstrekt. Dit heeft te maken met het voorkeursbeleid van uw zorgverzekeraar en door de wereldwijde tekorten aan geneesmiddelen.

U kunt meestal zonder problemen wisselen naar een ander merk medicijn.
Bij sommige medicijnen en in sommige gevallen kan wisselen naar een ander merk medicijn wel problemen geven. Daarom zijn over wisselen van medicijnen afspraken gemaakt tussen apothekers, artsen, zorgverzekeraars
en patiëntenverenigingen. Uw apotheker controleert altijd eerst of een ander merk medicijn veilig is voor u. En begeleidt u hierbij. Heeft u vragen over uw nieuwe merk medicijn?
Stel ze aan uw apotheker.

Bekijk meer informatie op apotheek.nl/wisselen

 

Corona

Onze apotheek is genoodzaakt een aantal maatregelen te nemen om besmetting met het Cornonavirus te voorkomen.

Kom NIET naar de apotheek als u een van deze symptomen hebt:
– hoesten
– (neus)verkoudheid
– koorts
Neem in dat geval liever telefonisch contact met ons op.
We geven u dan telefonisch advies en lichten toe hoe we u zo snel mogelijk van uw medicijnen kunnen voorzien.

Als u alleen vragen heeft, kom niet naar de apotheek maar bel (tel: 0223-690492)
Betaal zoveel mogelijk per PIN (Contactloos)
Indien u niet naar de apotheek kunt komen, kunnen medicijnen bij u thuis worden bezorgd. Het bezorgen doen we zoveel mogelijk bij u in de brievenbus. Indien dat niet mogelijk is, houdt de bezorger afstand om besmettingsgevaar te verminderen.

U kunt ook gebruik maken van onze 24/7 uitgifte-automaat. U kunt hier uw klaargemaakte recepten afhalen wanneer het u uitkomt, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. De automaat vindt u aan de buitenzijde van de apotheek.

 

Videobellen

Vanaf 1 januari 2021 is het mogelijk om tijdens werkdagen een videoconsult aan te vragen. Dit is in plaats van een gesprek in de spreekkamer. Videobellen gaat via uw smartphone en is dus coronaproof. Het kan van belang zijn voor vragen waarbij persoonlijk contact belangrijk is, bijvoorbeeld bij het geven van inhalatie-instructie. Wilt u een videoconsult? Bel ons op 0223-690492.

Formulier aanvragen herhaalservice

Print onderstaand formulier uit en vul het volledig in. U kunt het formulier in de brievenbus van Apotheek Julianadorp doen, wij verwerken het zo spoedig mogelijk, maar het kan enige tijd in beslag nemen.

 

Aanmeldformulier Herhaalservice

Naam  
Geboortedatum  
E-mail  
Telefoonnummer   Mobiele nummer  
Ik geef toestemming aan de apotheek om mijn laboratoriumwaarden te raadplegen ten behoeve van een goede medicatiebewaking.

š JA

š NEE

Ik wil graag gebruik maken van de medicijnkluis zodat ik 24/7 mijn medicatie kan halen via een code (realisatie medio 2020)

š JA

š NEE

 

 

Hierbij geef ik (zie bovenstaande gegevens) te kennen, gebruik te willen maken van de herhaalservice van Apotheek Julianadorp.

 

De apotheek zal bij mijn huisarts: ………………………………………………….., de herhaalrecepten aanvragen die nodig zijn voor levering van mijn herhaalmedicatie.

 

Ik zal wijzigingen in mijn medicijngebruik zo spoedig mogelijk doorgeven aan de apotheek zodat deze op de hoogte is van mijn actuele medicijngebruik. Ook zal ik de apotheek op de hoogte brengen van medicatie die ik in een andere apotheek of bij een drogist ophaal.

Op elk gewenst moment kan ik mijn deelname aan de Herhaalservice beëindigen.

 

Datum en plaats:

 

Handtekening:

 

Zou u uw voorraad willen tellen zodat we uw medicatie kunnen gelijktrekken.

De teldatum is:……………………………………………………

De voorraad van dagelijkse medicatie kunt u op de achterkant vermelden.

Als u een innameschema heeft ontvangen kunt u bij bijzonderheden het aantal stuks noteren en het gebruik controleren. Geef op het schema aan als het gebruik niet klopt.

 

Het ingevulde formulier kunt u inleveren in de apotheek of in de brievenbus van de apotheek doen.

 

Het neemt enige tijd in beslag om de aanvraag te verwerken. Wij nemen met u contact op wanneer de eerste levering is. Mocht u voor de eerste levering medicatie nodig hebben, dan graag zelf nog een recept regelen bij uw huisarts.

 

Geneesmiddel                                                           gebruik                       aantal stuks in huis

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8